Logo Logo
Logo
ornament

Prodhime brumi
Dhimitra

ornament

Përgatitur sipas traditës për receta origjinale

Përjetoni gatimet e shijshme origjinale në kuzhinën tuaj. Brumërat “DHIMITRA” bëhen të freskët me përbërësit më të mirë dhe shitet në frigoriferët e marketeve tuaja për t'ju ndihmuar të përgatisni shpejt dhe lehtë receta të frymëzuara nga tradita me rezultate perfekte.

Stili tradicional i brumit

E përgatitur sipas traditën klasike duke përdorur receta origjinale brumi që janë përsosur me kalimin e kohës, “DHIMITRA” ofron brumëra special për çdo rast. Nga byreku apo bakllavaja klasike deri te dredhaniku dhe kadaifi, “DHIMITRA” ju sjell shijen e vërtetë si sinonim i cilësisë.

ornament
byrek osmon aga

Kadaif

ornament
ornament

Kadaif

ornament

KOHA E PËRGATITJES: 10 Minuta

KOHA E GATIMIT: 10 Minuta

SHËRBEHET PËR: 1-2 Persona

Shikoni recetën
ornament
byrek osmon aga

Bakllava

ornament
ornament

Bakllava

ornament

KOHA E PËRGATITJES: 10 Minuta

KOHA E GATIMIT: 10 Minuta

SHËRBEHET PËR: 1-2 Persona

Shikoni recetën

Përjetoni gatimet e shijshme origjinale në kuzhinën tuaj. Brumërat “DHIMITRA” bëhen të freskët me përbërësit më të mirë dhe shitet në frigoriferët e marketeve tuaja për t'ju ndihmuar të përgatisni shpejt dhe lehtë receta të frymëzuara nga tradita me rezultate perfekte.

Stili tradicional i brumit

E përgatitur sipas traditën klasike duke përdorur receta origjinale brumi që janë përsosur me kalimin e kohës, “DHIMITRA” ofron brumëra special për çdo rast. Nga byreku apo bakllavaja klasike deri te dredhaniku dhe kadaifi, “DHIMITRA” ju sjell shijen e vërtetë si sinonim i cilësisë.

Përjetoni gatimet e shijshme origjinale në kuzhinën tuaj. Brumërat “DHIMITRA” bëhen të freskët me përbërësit më të mirë dhe shitet në frigoriferët e marketeve tuaja për t'ju ndihmuar të përgatisni shpejt dhe lehtë receta të frymëzuara nga tradita me rezultate perfekte.

Stili tradicional i brumit

E përgatitur sipas traditën klasike duke përdorur receta origjinale brumi që janë përsosur me kalimin e kohës, “DHIMITRA” ofron brumëra special për çdo rast. Nga byreku apo bakllavaja klasike deri te dredhaniku dhe kadaifi, “DHIMITRA” ju sjell shijen e vërtetë si sinonim i cilësisë.

ornament
byrek osmon aga

Lakror

ornament
ornament

Lakror

ornament

KOHA E PËRGATITJES: 10 Minuta

KOHA E GATIMIT: 10 Minuta

SHËRBEHET PËR: 1-2 Persona

Shikoni recetën